Indonesische kroket met groentenragout en frisse pindasaus
Gemarineerde gebakken kippenvleugels met laos, citroengras en ketjapsaus
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met wasabi-mayonaise
Taco met redifined beef, Bangkokspread en kentjoer kokosmayonaise
Krokante balletjes met rivierkreeftjes, mint, limoenblad en fris-pittige tamarinde chutney
Sumatraans streetfood gevuld met lamsvlees, groenten en ei
Mais krokant met sambal asli, kalamansi mayo, oude alkmaarse & koriander
Krokant gebakken Indonesische pangsit met varkensgehakt en pittige gembersaus | Vegetarisch mogelijk
Kantonees krokante gebakken toast met gamba, kip en sesam
Geserveerd met pittige pandan mayonaise
Crispy lemper, spicy tonijn tartaar met unagi saus limoen en gember
Taco met Balinese kip, Bangkokspread en kentjoer-kokosmayonaise
Liever verrast worden met een selectie aan snacks? Vanaf 2 personen | 12,00 per persoon
ALLE DIMSUM WORDEN PER DRIE STUKS GESERVEERD
Redifined meat 3D printed, hoisin & bieslook
Garnaal, wasabi & tobiko
Peking eend, hoisin, bosui
Geroosterde Pekingeendenbout met buns en hoisinsaus
Tartaar van yellowfin tonijn met edamamme, truffel ponzu en bloedsinaasappel
Zacht gegaarde short-rib, japanse rijst met shi-i-take, Yakinuki BBQ saus & gebakken ui
Dun gesneden in Javaanse thee en zoete ketjap gemarineerde runderlende met pandan olie en sambal goreng tempeh
Korean Fried Cauliflower. Bloemkool gelakt in Koreaanse sweet chili met gember, sesam & dark soja. Met kokos yoghurt hangop en sinaasappel
Gebrande zalm met kokos kemiri saus & groene sambal
‘Ron’s boneless spareribs’ van de BBQ met sambalbadjak
Chinese gyoza gevuld met eend en gember met supreme soy botersaus, gebakken knoflook & lenteui
Krokante kip met specerijen chutney, mint & koriander, droge Java boemboe, zure room & limoen saus
Roergebakken diamanthaas met ketjap mentegasaus en zoet-zure groenten
Geroosterde kabeljauw, shar sui style met zoet-zure venkel, gepofte rijst en citroengras
Gepofte knolselderij met yuzu kosho, tamarinde en emping-pinda crumble
GEEN KEUZE KUNNEN MAKEN? LAAT U VERRASSEN! Met zorg uitgekozen gerechten om u een avond te laten genieten van Indo & Oriental smaken.
Verrassingsmenu van de chef geserveerd in 5 gangen. 9 gerechten om te delen
Verrassingsmenu van de chef geserveerd in 4 gangen. 7 gerechten om te delen
Selectie van streetfood | Rijsttafel | Dessert
Gewokte brocoli met knoflook & oestersaus
Verse frites met huisgemaakte pindasaus en pindakruimel
Komkommer, sesam, koriander, ketjap, pinda en krokante sambal
Gestoomde witte rijst
Gebakken rijst
Gebakken bami met ketjap, gember, edamame en knoflook
Smoking Saté Straight From The Grill Geserveerd Met Rijstblokjes En Atjar Ketimoen
Geroosterde saté van pittige diamanthaas met ketjapsaus en pindakruimel
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
Geroosterde saté van buikspek met ketjapsaus en pindakruimel
29.00,- VOOR 6 STUKS, 2 van alle
CHEF AGUS - 15 HAPJES | 38,50 - P. P. CHEF RON - 13 HAPJES | 36,00 - P. P.
Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten, dat is het kenmerk van een échte rijsttafel. Tegenwoordig is de rijsttafel een culinair begrip waar veel mensen de mooiste herinneringen aan hebben. Chef Agus en Chef Ron hebben beiden herinneringen aan de rijsttafel, allebei op hun eigen persoonlijke en kenmerkende manier.
GESERVEERD MET NASI GORENG EN NASI PUTIH
Vegetarisch/vegan mogelijk
Varkensvlees in ketjap en steranijs en ketoembar
Gekarameliseerde krokante aardappel
Gebakken garnalen met petehbonen en kokossaus
Geroosterde kruidige kokosrasp
Taugé en tahoe in ketjapsaus
Saté van varkenshaas in ketjapsaus
Rundvlees in kruidige saus van kemiri, sereh en kunyit
Groenten in kokosbouillon met petehbonen
Groenten met pindasaus
Saté van kippendij met pindasaus
Gebakken banaan met palmsuikesiroop
Rundvlees op Sumatraanse wijze
Gebakken kabeljauw in kerriesaus
Zoet-zure komkommersalade
Ei met kruidige kokossaus
Kokosmascarpone, zwarte thee en limoenblad met vanille-ijs
Romige ketan met vanille, gebrande ananas, wittechocolade & zoethout-roomijs
Vanaf twee personen. Voor de échte ijsliefhebber! Een emmer met ijs en verschillende toppings
Baked pandan cheesecake frambozen en frambozen-sorbet
Chocolade mousse met pinda & caramel